Kjempefine forhold foran jule- og nyttårsukene i alpinanlegg over hele landet

-Jula er i anmarsj og for alpinanleggene i Norge betyr det at vi ser frem til å ønske juleferiegjester velkommen ut. Det har kommet skikkelige mengder med natursnø over store deler av landet og det er helt fantastiske forhold i bakkene nå!

Til helgen åpner ytterligere 7 alpinanlegg og per i dag har vi så mange som 59 anlegg som allerede har åpnet for sesongen, sier Camilla Sylling Clausen, Generalsekretær i Alpinanleggenes Landsforening. Dette er en veldig bra start på sesongen for oss med så gode forhold og vi gleder oss over at medlemmene våre melder om godt besøk i ukene før jul.

Listen over åpne anlegg finner man på fnugg.no

  • fnugg.no kaller vi for «alpinbransjens YR» og der finner man åpne heiser og bakker, snømengde, løypekart, åpningstider, webkamera og mye mer. Tjenesten er reklamefri og den er eiet og drevet av alpinbransjen selv. 130 alpinanlegg fra hele landet har hver sin side, og tjenesten oppdateres av både Yr.no og av folk som jobber ute i anleggene.

Her er det åpent: https://fnugg.no/anleggstype/her-er-det-allerede-apent/

Disse åpner snart: https://fnugg.no/anleggstype/disse-anleggene-apner-snart/

Daglig får vi bilder og filmer inn til tjenesten vår fnugg.no Det er lett å la seg inspirere fra innlegg hos hvert enkelt anlegg nå med helt nydelige forhold og snø på trærne i skikkelig «winter wonderland». Sjekker du taggen #fnuggInstagram får du våre følgere sine egne bilder fra bakkene de besøker, og det er en fin, ufiltrert måte å sjekke forholdene på ute, sier Camilla.

Vi oppdaterer fnugg daglig og på Facebooksiden vår kan du også finne nyttige tips om ferdsel, forhold og for eksempel snøskredfare.

Nå jobbes det for fullt landet rundt med å gjøre alt klart for en fin juleferie i bynære bakker, i hytter og på hotell, så vi håper mange finner veien ut til snørik og hvit jul. For hva er vel bedre enn å tilbringe juledager ute sammen i skikkelig postkortomgivelser? Med denne starten på sesongen, med snø på trærne og skikkelig fine forhold er det virkelig en glede å ønske folk velkommen ut etter intense uker med forberedelser. Nå ønsker vi alle våre gjester en god hvit jul, avslutter Camilla.

For ytterligere spørsmål og kommentarer:

Camilla Sylling Clausen Generalsekretær Alpinanleggenes Landsforening – Mobil 92 40 52 17 [email protected]

www.alpinanleggene.no
www.fnugg.no