SkiGeilo - Geilo

Sist oppdatert: 03.12.2021 - 18:02 av yr.no

Dagens forhold

Det snør!
-12°
1.5m/s
Så og si vindstille
Sesongstart 04.12.21
- - - -
Siste døgn Siste uke I løype I terreng
Det snør!
-12°
1.5m/s
Så og si vindstille
Sesongstart 04.12.21
- - - -
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

idag 18:04

Vi holder Asleløypa åpen 4. og 5. desember!

Vi gleder oss masse til å spenne på skiene og kjøre noen runder i Asleløypa i morgen, og håper på å se mange ivrige ski- og snowboardkjørere ⛷ Velkommen skal dere være!

30.11.2021 19:07

Sesongåpnining 4. og 5. desember

Vi er glade for å kunne melde at vi åpner Asleløypa (59) og Bjødnaheisen (M) lørdag 4. og søndag 5. desember. Snøleggerne har jobbet dag og natt for å få produsert mest mulig snø for å få åpnet til helgen ❄️
Vi er også godt i gang med produksjon i andre deler av anlegget, og kan glede oss over at det allerede 11. desember vil åpne på Geilosiden også. Vi åpner da Geiloløypa, Sonjaløypa, Arneløypa, Øvre Randiløypa, Nedre Eivaløypa, Kikutløypa, Davidløypa og Hufseløypa.
Ingen gleder seg mer enn oss til å åpne for sesongen ⛷

23.11.2021 10:26

Venter på kulden! ❄

Som våre andre gode kollegaer i ski-Norge, har heller ikke vi kuldegrader nok til å få åpnet til helgen. Den gledelige nyheten er at det ser ut som kuldegradene kommer fra torsdag, og vi planlegger derfor sesongåpning lørdag 4. desember ❄

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Geilo kan friste med varierte bakker som strekker seg helt ned i sentrum. Med 45 nedfarter og tre terrengparker vil alle finne sin favoritt.

Terrengpark

Geilo har 3 parker med et bredt utvalg av forskjellige elementer tilpasset alle nivåer - fra nybegynner til ekspertnivå. Parkene inneholder hopp, rails, bokser og andre morsomme elementer.

Vi sees i parken!

Geiloparken - Kikut
Parken er fylt med elementer tilpasset alle nivåer, og er den største og mest populære parken på Geilo. Parken starter fra toppen av Kikutheisen Express og fortsetter nedover både Guroløypa og Toneløypa! Over 1000 meter med morro! Så mange linjer å velge mellom - mulighetene er mange!  
 
Geiloparken - Vestlia
Vil man kjøre fastlaps i en mer slopestyle liknende park, så har vi Vestlia.
Denne parken er bygget med utvikling og trening i fokus for kjørerne og skal være en progresjonspark med 3 linjer fra blå-svart side slik at kan utvikle parkegenskaper på best mulig måte. Man kan begynne med brede bokser og små hopp i barneområdet og jobbe seg opp til de største hoppene helt ved siden av hverandre.
 
Slaattaparken
På Slaatta finner du parken for både nybegynnere og viderekommende. Et godt utvalg av hopp og rails med varierte vanskelighetsgrad, men hovedsakelig lettere elementer. Ved Slaatta barneheis er der mindre hopp, terrengbølger og tubes for de aller minste.  

Åpningstider i dag:

Stengt
Alle åpningstider

Heiskortpriser:

Heiskort Voksen Ungdom
1 dag - -
2 dager - -
6-8 dager - -
Weekendpass lør/søn - -
Alle heiskortpriser

Priser kan i noen tilfeller ikke være helt oppdatert

Kontakt oss på:

32090000

Vår adresse:

Bakkestølvegen 80
3580 Geilo

Finn oss på kartet

Motta puddervarsel rett fra bakken!

Meld deg på puddervarsling fra dine favorittanlegg og motta rykende ferske personlige rapporter fra skipatruljene og mannskapet i anleggene. Har du flere favorittanlegg? Meld deg på flere ganger!