SkiGeilo - Geilo

Sist oppdatert: 17.01.2020 - 08:57 av yr.no

Dagens forhold

Fare for sludd
0.5m/s
Så og si vindstille
Nypreparert med pudder
- 36 cm 73 cm 68 cm
Siste døgn Siste uke I løype I terreng
Overskyet
0.5m/s
Så og si vindstille
Faste og fine forhold
1 cm 36 cm 73 cm 68 cm
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

01.01.2020 10:27

GODT NYTT ÅR TIL ALLE VÅRE GJESTER!

Vi ønsker dere alle et riktig godt nytt år, og takker for alle hyggelige besøk og tilbakemeldinger i året som har vært. Vi er utrolig glade for alle nye og gamle Geilo-venner, og gleder oss masse til å dele flotte skidager med dere i 2020.
Året starter kanskje ikke med de aller beste værforutsetninger: Vi har mye vind på Geilo i dag, og dermed flere heiser som ikke går fra morgen av.
Oppdatering kl 11:25: Alle stolheiser og lengre T-krok trekk er stengt, og forventes å være stengt ut dagen. Unntaket er "Korken" i Slaatta. Alle barneområder på Geilo (Kikut, Vestlia, Havsdalen og Saatta) er pr nå i drift.

31.12.2019 08:32

Selveste nyttårsaften!

Været er meldt noe det samme som i går. Det er meldt sterk kuling utover dagen. Fjellheisen stengt fra morgenen av men resten av heisene er åpne. Kikuttoppen: -1 grad og overskyet🌥 Lurer du på hva som er åpent? Sjekk https://www.skigeilo.no/webkamera-vaer for alltid oppdatert informasjon. Åpent 09:30 - 15:30.

På grunn av været som er meldt ser vi oss dessverre nødt til å avlyse fakkeltoget i dag. Vi beklager dette og håper alle får en fantastisk nyttårsfeiring 😊

Sesongkortfordel: Norges råeste slipemaskin! Gjør skiene top notch for sesongen, med kantslip og maskinvoks til kun kr 199 ⛷ Tilbudet varer til og med 5. januar og gjelder alle som innehar gyldig sesongkort.

Skibussene går i skytteltrafikk mellom dalsidene, i tillegg til ruter til og fra hotellene 🚌 Rutetider: https://www.skigeilo.no/skibuss-geilo

30.12.2019 08:32

Litt ustabilt vær fra morgenen av

Det forventes å være noenlunde det samme utover dagen som det er nå på morgenen. Fjellheisen og Halstensgård står fra morgenen av. Vestlia og Kikutheisen avventer åpning pga vind. T-krok i Vestlia kjøres som vanlig.

Kikuttoppen: 1 grad, overskyet og liten kuling. Lurer du på hva som er åpent? Sjekk https://www.skigeilo.no/webkamera-vaer for alltid oppdatert informasjon. Åpent 09:30 - 15:30.

Sesongkortfordel: Norges råeste slipemaskin! Gjør skiene top notch for sesongen, med kantslip og maskinvoks til kun kr 199 ⛷ Tilbudet varer til og med 5. januar og gjelder alle som innehar gyldig sesongkort.

Planlegg en aktiv familiejul! Se hele juleprogrammet her: https://bit.ly/2rcxWRE 🎅🏼

Skibussene går i skytteltrafikk mellom dalsidene, i tillegg til ruter til og fra hotellene 🚌 Rutetider: https://www.skigeilo.no/skibuss-geilo

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Geilo kan friste med varierte bakker som strekker seg helt ned i sentrum. Med 45 nedfarter og tre terrengparker vil alle finne sin favoritt.

Terrengpark

Geilo har 3 parker med et bredt utvalg av forskjellige elementer tilpasset alle nivåer - fra nybegynner til ekspertnivå. Parkene inneholder hopp, rails, bokser og andre morsomme elementer.

Vi sees i parken!

Geiloparken - Kikut
Parken er fylt med elementer tilpasset alle nivåer, og er den største og mest populære parken på Geilo. Parken starter fra toppen av Kikutheisen Express og fortsetter nedover både Guroløypa og Toneløypa! Over 1000 meter med morro! Så mange linjer å velge mellom - mulighetene er mange!  
 
Geiloparken - Vestlia
Vil man kjøre fastlaps i en mer slopestyle liknende park, så har vi Vestlia.
Denne parken er bygget med utvikling og trening i fokus for kjørerne og skal være en progresjonspark med 3 linjer fra blå-svart side slik at kan utvikle parkegenskaper på best mulig måte. Man kan begynne med brede bokser og små hopp i barneområdet og jobbe seg opp til de største hoppene helt ved siden av hverandre.
 
Slaattaparken
På Slaatta finner du parken for både nybegynnere og viderekommende. Et godt utvalg av hopp og rails med varierte vanskelighetsgrad, men hovedsakelig lettere elementer. Ved Slaatta barneheis er der mindre hopp, terrengbølger og tubes for de aller minste.  

Åpningstider i dag:

07:30 - 15:30
Alle åpningstider

Heiskortpriser:

Heiskort Voksen Ungdom
1 dag - -
2 dager - -
6-8 dager - -
Weekendpass lør/søn - -
Alle heiskortpriser

Priser kan i noen tilfeller ikke være helt oppdatert

Kontakt oss på:

32090000

Vår adresse:

Bakkestølvegen 80
3580 Geilo

Finn oss på kartet

Andre anlegg i nærheten av SkiGeilo - Geilo