SkiGeilo - Geilo

Sist oppdatert: 03.02.2023 - 09:33 av Operations

Dagens forhold

Det snør!
-10°
2m/s
Så og si vindstille
Nypreparert med pudder
30 cm 65 cm 85 cm 140 cm
Siste døgn Siste uke I løype I terreng
Det snør!
-10°
2m/s
Så og si vindstille
Nysnø og nypreparert
30 cm 45 cm 85 cm 140 cm
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

idag 08:53

Bli med på en eventfull helg ❄️

I kveld er det fredagstaco og BarneDisco fra kl. 17, sammen med kveldskjøring til kl. 20 i Vestli, så her er plass til hele familien 👨‍👩‍👧‍👦 I morgen er det KidsRenn i Vestlia, afterski på Havsdalskroa og middag på Kikut Bistro!
Sjekk ut skigeilo.no for mer info

29.01.2023 07:23

God søndagsmorgen! ⛷

Det er meldt litt vind i dag, som kan skape utfordringer for enkelte heiser. Hold deg oppdatert på Fnugg. Oppdatering kommer ca kl 9:30.

28.01.2023 07:47

Ettermiddagshygge på Kikut Bistro🥂🍽️

Lørdager fra kl. 15 er du velkommen for litt ettermiddagshygge på Kikut Bistro 🥂Nyt litt snacks og noe godt i glasset i godt lag! Middag begynner fra kl. 18 🍽️
Forhåndsbook gjerne bord her: https://booking.gastroplanner.no/kikutbistro/t

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Geilo kan friste med varierte bakker som strekker seg helt ned i sentrum. Med 45 nedfarter og tre terrengparker vil alle finne sin favoritt.

Terrengpark

Geilo har 3 parker med et bredt utvalg av forskjellige elementer tilpasset alle nivåer - fra nybegynner til ekspertnivå. Parkene inneholder hopp, rails, bokser og andre morsomme elementer.

Vi sees i parken!

Geiloparken - Kikut
Parken er fylt med elementer tilpasset alle nivåer, og er den største og mest populære parken på Geilo. Parken starter fra toppen av Kikutheisen Express og fortsetter nedover både Guroløypa og Toneløypa! Over 1000 meter med morro! Så mange linjer å velge mellom - mulighetene er mange!  
 
Geiloparken - Vestlia
Vil man kjøre fastlaps i en mer slopestyle liknende park, så har vi Vestlia.
Denne parken er bygget med utvikling og trening i fokus for kjørerne og skal være en progresjonspark med 3 linjer fra blå side slik at kan utvikle parkegenskaper på best mulig måte. Man kan begynne med brede bokser og små hopp i barneområdet og jobbe seg opp til de største hoppene helt ved siden av hverandre.
 
Slaattaparken
På Slaatta finner du parken for både nybegynnere og viderekommende. Et godt utvalg av hopp og rails med varierte vanskelighetsgrad, men hovedsakelig lettere elementer. Ved Slaatta barneheis er der mindre hopp, terrengbølger og tubes for de aller minste.  

Åpningstider i dag:

09:30 - 15:30
Alle åpningstider

Heiskortpriser:

Heiskort Voksen Ungdom
1 dag - -
2 dager - -
6-8 dager - -
Weekendpass lør/søn - -
Alle heiskortpriser

Priser kan i noen tilfeller ikke være helt oppdatert

Kontakt oss på:

32090000

Vår adresse:

Bakkestølvegen 80
3580 Geilo

Finn oss på kartet

Motta puddervarsel rett fra bakken!

Meld deg på puddervarsling fra dine favorittanlegg og motta rykende ferske personlige rapporter fra skipatruljene og mannskapet i anleggene. Har du flere favorittanlegg? Meld deg på flere ganger!