SkiGeilo - Geilo

Sist oppdatert: 08.08.2022 - 11:37 av yr.no

Dagens forhold

For det meste sol
16°
1.3m/s
Så og si vindstille
Sesongstart 04.12.21
- - - -
Siste døgn Siste uke I løype I terreng
For det meste sol
16°
1.3m/s
Så og si vindstille
Sesongstart 04.12.21
- - - -
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

25.04.2022 08:25

TUSEN TAKK!

Da var vårens siste skidag over, og FOR en sesong det har vært her på Geilo ❄️😍 Utrolig takknemlige for at vi endelig har hatt en relativt normal sesong, og igjen kunne ta imot utenlandsgjester og ha arrangementer rundt om i anlegget!

Tuuusen takk til alle som har besøkt oss denne sesongen, det har vært en glede å se så mange blide ansikter i bakken ⛷ Vi gleder oss allerede til neste sesong, men først blir det sommerpark, Høyt & Lavt, flytstier og varmere dager ☀️ Vi ses!

23.04.2022 07:24

BUDDY PASS ⛷⛷ 23. og 24

BUDDY PASS ⛷⛷ 23. og 24. April får alle sesongkortholdere mulighet til å ta hente ut gratis dagspass! Ta med deg en venn i bakken og nyt siste dagene på ski for sesongen ❄️

21.04.2022 07:19

Siste uke av sesongen!

Geilosiden er stengt, men Vestlia og Kikut holder åpent t.o.m. 24. april. Alle er hjertelig velkomne til Vestlia-området, og et fullverdig tilbud der med både barneområde, park, varierte bakker, skiresepsjon, skiutleie og kafé.
Nå får du til og med 35% rabatt på skipass! IKKE NOK MED DET! Mellom 23. og 24. april kan alle sesongkortinnehavere hente ut Buddy-Pass til venner eller familie! (3 stk per person)

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Geilo kan friste med varierte bakker som strekker seg helt ned i sentrum. Med 45 nedfarter og tre terrengparker vil alle finne sin favoritt.

Terrengpark

Geilo har 3 parker med et bredt utvalg av forskjellige elementer tilpasset alle nivåer - fra nybegynner til ekspertnivå. Parkene inneholder hopp, rails, bokser og andre morsomme elementer.

Vi sees i parken!

Geiloparken - Kikut
Parken er fylt med elementer tilpasset alle nivåer, og er den største og mest populære parken på Geilo. Parken starter fra toppen av Kikutheisen Express og fortsetter nedover både Guroløypa og Toneløypa! Over 1000 meter med morro! Så mange linjer å velge mellom - mulighetene er mange!  
 
Geiloparken - Vestlia
Vil man kjøre fastlaps i en mer slopestyle liknende park, så har vi Vestlia.
Denne parken er bygget med utvikling og trening i fokus for kjørerne og skal være en progresjonspark med 3 linjer fra blå-svart side slik at kan utvikle parkegenskaper på best mulig måte. Man kan begynne med brede bokser og små hopp i barneområdet og jobbe seg opp til de største hoppene helt ved siden av hverandre.
 
Slaattaparken
På Slaatta finner du parken for både nybegynnere og viderekommende. Et godt utvalg av hopp og rails med varierte vanskelighetsgrad, men hovedsakelig lettere elementer. Ved Slaatta barneheis er der mindre hopp, terrengbølger og tubes for de aller minste.  

Åpningstider i dag:

Stengt
Alle åpningstider

Heiskortpriser:

Heiskort Voksen Ungdom
1 dag - -
2 dager - -
6-8 dager - -
Weekendpass lør/søn - -
Alle heiskortpriser

Priser kan i noen tilfeller ikke være helt oppdatert

Kontakt oss på:

32090000

Vår adresse:

Bakkestølvegen 80
3580 Geilo

Finn oss på kartet

Motta puddervarsel rett fra bakken!

Meld deg på puddervarsling fra dine favorittanlegg og motta rykende ferske personlige rapporter fra skipatruljene og mannskapet i anleggene. Har du flere favorittanlegg? Meld deg på flere ganger!