SkiGeilo - Geilo

Sist oppdatert: 09.12.2022 - 14:38 av yr.no

Dagens forhold

For det meste sol
-11°
1.4m/s
Så og si vindstille
Faste og fine forhold
- - 120 cm 50 cm
Siste døgn Siste uke I løype I terreng
For det meste sol
-11°
1.4m/s
Så og si vindstille
Faste og fine forhold
- - 120 cm 50 cm
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

03.12.2022 06:19

Er du klar for ny helg i bakken? ❄️

Asleløypa er åpen lørdag og søndag kl. 9.30 - 14:00!

Allerede neste helg er vi klare til å åpne enda flere bakker ⛷
Kuldegradene er tilbake og vi produserer og jobber med å få klare Sonjaløypa, Arneløypa, Øvre Eiva, Bjødnastigen, Bjødnaløypa, Trollklubben, Kikutløypa og Davidløypa. Endelig åpner begge dalsider, og skibussene starter opp 🏔️
10 desember åpner vi også flere spisesteder og vi kicker off med sesongens første afterski på Havsdalskroa 🤩
Stay tuned for oppdatering neste uke, og nyt helgen!

22.11.2022 18:59

GLADSAK: Sesongåpning på Geilo - Norway's Best Ski Resort ❄️

Velkommen til Winter Wonderland! Snøleggerne har stått på, og vinterens første skitur kan du ta i Asleløypa (rød) allerede til helgen ⛷På lørdag kl. 09.30 åpner Vestliaheisen (stolheis) opp for sesongen. Vestia Skikafé serverer enkle retter og skishop, skiservice og skiutleie er også åpent. Husk å kjøp sesongkort online før du kommer. NB kun helgeåpent frem til 9. desember.
I Geilo sentrum har julemarkedet åpnet, og det er julestemning på hotellene. Med hvitt gull i dalen byr Geilo på skikkelig god førjulsstemning. Velkommens til fjells for å nyte starten på denne kalde, fine tida 🤍
PS! Vi jobber med å få åpnet en blå bakke fra topp til bunn og ett fullverdig barneområde, men må vente på neste kuldeperiode før vi får til dette.
https://geilo.skiperformance.com/

05.10.2022 14:03

Nyt tid sammen i alpinbakken - sesongkortsalget har startet!

Best pris på sesongkort får du innen 31. oktober!

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Geilo kan friste med varierte bakker som strekker seg helt ned i sentrum. Med 45 nedfarter og tre terrengparker vil alle finne sin favoritt.

Terrengpark

Geilo har 3 parker med et bredt utvalg av forskjellige elementer tilpasset alle nivåer - fra nybegynner til ekspertnivå. Parkene inneholder hopp, rails, bokser og andre morsomme elementer.

Vi sees i parken!

Geiloparken - Kikut
Parken er fylt med elementer tilpasset alle nivåer, og er den største og mest populære parken på Geilo. Parken starter fra toppen av Kikutheisen Express og fortsetter nedover både Guroløypa og Toneløypa! Over 1000 meter med morro! Så mange linjer å velge mellom - mulighetene er mange!  
 
Geiloparken - Vestlia
Vil man kjøre fastlaps i en mer slopestyle liknende park, så har vi Vestlia.
Denne parken er bygget med utvikling og trening i fokus for kjørerne og skal være en progresjonspark med 3 linjer fra blå side slik at kan utvikle parkegenskaper på best mulig måte. Man kan begynne med brede bokser og små hopp i barneområdet og jobbe seg opp til de største hoppene helt ved siden av hverandre.
 
Slaattaparken
På Slaatta finner du parken for både nybegynnere og viderekommende. Et godt utvalg av hopp og rails med varierte vanskelighetsgrad, men hovedsakelig lettere elementer. Ved Slaatta barneheis er der mindre hopp, terrengbølger og tubes for de aller minste.  

Åpningstider i dag:

Stengt
Alle åpningstider

Heiskortpriser:

Heiskort Voksen Ungdom
1 dag - -
2 dager - -
6-8 dager - -
Weekendpass lør/søn - -
Alle heiskortpriser

Priser kan i noen tilfeller ikke være helt oppdatert

Kontakt oss på:

32090000

Vår adresse:

Bakkestølvegen 80
3580 Geilo

Finn oss på kartet

Motta puddervarsel rett fra bakken!

Meld deg på puddervarsling fra dine favorittanlegg og motta rykende ferske personlige rapporter fra skipatruljene og mannskapet i anleggene. Har du flere favorittanlegg? Meld deg på flere ganger!