SkiGeilo - Geilo

Sist oppdatert: 16.09.2021 - 17:58 av yr.no

Dagens forhold

Overskyet
0.9m/s
Så og si vindstille
Sesongstart 05.12.20
- - - -
Siste døgn Siste uke I løype I terreng
Overskyet
0.9m/s
Så og si vindstille
Sesongstart 05.12.20
- - - -
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

20.04.2021 04:57

En uforglemmelig skisesong er over,

For en fantastisk avslutning vi fikk i helgen! Sesongen har vært utfordrende og annerledes, men vi har likevel fått kjøre skarpe svinger i nypreparerte bakker, lekt oss i pudder og Geiloparken, sett noen nydelige soloppganger, danset på barnedisco og spist deilig kvalitetsmat i solveggen. Det kaller vi ekte høyfjellslykke!
Tusen takk til alle blide skigjester som har vist forståelse for og respektert alle retningslinjer. Vi setter stor pris deres hyggelige tilbakemeldinger og alle smilene dere har gitt oss. Dere har skapt energi til å gjennomføre sesongen så bra som mulig. Vi vil også takke våre ansatte som har lagt ned formidabel innsats for å skape flotte alpinopplevelser. De har forsøkt å gjøre det beste ut av hver situasjon, og jobbet hardt med å skape trygge og gode opplevelser av høy kvalitet hver dag. Vi håper at alle som har besøkt oss sitter igjen med noen minnerike opplevelser og gleder seg til neste sesong som ikke er langt unna. Vi vil med dette si tusen, tusen takk for en fantastisk sesong! 💙💚
Hva er ditt beste minne fra vinteren? Del det gjerne med oss i kommentarfeltet!

04.04.2021 08:03

Første påskedag!

I følge værmeldingen er det meldt fint fra morgenen av men litt snø utover dagen 😊 Det er forventet å blåse opp en del utover dagen. Følg med for oppdatert heisinformasjon!
Geilotoppen: -3 grader og litt vind nå kl 08:00. Det er også meldt en del vind utover dagen sammen med litt snø og sol🌨 Se https://www.skigeilo.no/node/432 heiser og alltid oppdatert informasjon. Skianleggets åpningstid er kl 09:30 - 16:30.
🍴Take-away:
Du kan fortsatt nyte deilig mat i skianlegget. Vi har tilrettelagt en trygg ordning slik at du enkelt kan bestille mat og nyte den der du vil. Vi tilbyr også ski-inn/ski-ut kiosk varianter i vårt anlegg
🎿Skipass og skiutleie:
Husk! Skipass MÅ kjøpes på nett. Du sparer også 10%. Skiutleie? Forhåndsbestill og spar 5%! Vi leverer også nå helt hjem til deg!
😷Smittevern:
Vi ønsker at alle gjester leser og oppdaterer seg på våre tiltak https://www.skigeilo.no/covid-19-gjesteinformasjon
🚌Skibuss:
Oppdaterte rutetider for skibussen finner du her https://www.skigeilo.no/skibuss-geilo. Husk! Kveldsbussen utgår i påsken.
Velkommen ut!

03.04.2021 10:54

God Påskeaften!

Goood påskeaften alle kjære ski-venner! Vi ønsker dere alle en riktig fin skidag💛🐣
Oppdaterting 12.54: Vinden har løyet og alle heiser er nå åpne :)
Oppdatering 09.05: Vinden har økt kraftig på Geilotoppen. Følg med for oppdatert informasjon om heiser.
Geilotoppen: -5 grader og lite vind nå kl 08:00. Det er meldt strålende sol i dag ☀Se https://www.skigeilo.no/node/432 for heiser og alltid oppdatert informasjon. Skianleggets åpningstid er kl 09:30 - 16:30.
🍴Take-away:
Det er lov å ta en pust i bakken. Hos oss kan du fortsatt nyte deilig mat i skianlegget. Vi har tilrettelagt en trygg ordning slik at du enkelt kan bestille mat og nyte den der du vil. Vi tilbyr også ski-inn/ski-ut kiosk varianter i vårt anlegg.
🎿Skipass, skiutleie og skishop:
Husk! Skipass MÅ kjøpes på nett. Du sparer 10%. Skiutleie? Forhåndsbestill og spar 5%! Vi leverer også nå helt hjem til deg!🚙💨 Bestill på www.skigeilo.no. Har du glemt noe? Vi har ulike skishop-produkter i vår nettbutikk her: https://geilo.skiperformance.com/no/shopp#/no/buy
😷Smittevern:
Hva gjelder hos oss i påsken? Se våre tiltak https://www.skigeilo.no/covid-19-gjesteinformasjon.
🚌Skibuss:
Oppdaterte rutetider for skibussen finner du her https://www.skigeilo.no/skibuss-geilo. Husk! Kveldsbussen utgår i påsken.
Nyt en nydelig skidag i bakken!

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Geilo kan friste med varierte bakker som strekker seg helt ned i sentrum. Med 45 nedfarter og tre terrengparker vil alle finne sin favoritt.

Terrengpark

Geilo har 3 parker med et bredt utvalg av forskjellige elementer tilpasset alle nivåer - fra nybegynner til ekspertnivå. Parkene inneholder hopp, rails, bokser og andre morsomme elementer.

Vi sees i parken!

Geiloparken - Kikut
Parken er fylt med elementer tilpasset alle nivåer, og er den største og mest populære parken på Geilo. Parken starter fra toppen av Kikutheisen Express og fortsetter nedover både Guroløypa og Toneløypa! Over 1000 meter med morro! Så mange linjer å velge mellom - mulighetene er mange!  
 
Geiloparken - Vestlia
Vil man kjøre fastlaps i en mer slopestyle liknende park, så har vi Vestlia.
Denne parken er bygget med utvikling og trening i fokus for kjørerne og skal være en progresjonspark med 3 linjer fra blå-svart side slik at kan utvikle parkegenskaper på best mulig måte. Man kan begynne med brede bokser og små hopp i barneområdet og jobbe seg opp til de største hoppene helt ved siden av hverandre.
 
Slaattaparken
På Slaatta finner du parken for både nybegynnere og viderekommende. Et godt utvalg av hopp og rails med varierte vanskelighetsgrad, men hovedsakelig lettere elementer. Ved Slaatta barneheis er der mindre hopp, terrengbølger og tubes for de aller minste.  

Åpningstider i dag:

Stengt
Alle åpningstider

Heiskortpriser:

Heiskort Voksen Ungdom
1 dag - -
2 dager - -
6-8 dager - -
Weekendpass lør/søn - -
Alle heiskortpriser

Priser kan i noen tilfeller ikke være helt oppdatert

Kontakt oss på:

32090000

Vår adresse:

Bakkestølvegen 80
3580 Geilo

Finn oss på kartet

Motta puddervarsel rett fra bakken!

Meld deg på puddervarsling fra dine favorittanlegg og motta rykende ferske personlige rapporter fra skipatruljene og mannskapet i anleggene. Har du flere favorittanlegg? Meld deg på flere ganger!