Sunnmørsalpane Skiarena Fjellsætra

Sist oppdatert: 03.12.2021 - 18:02 av yr.no

Dagens forhold

Overskyet
-9°
2m/s
Så og si vindstille
Sesongstart 08.01.21
- - 100 cm 120 cm
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

10.04.2021 15:42

Vi opner topptrekket Søndag 11 april

08.04.2021 18:53

Pudderalarm

Det har komt mykje snø siste dagane, og det skal fortsette framover. Vi åpnar derfor opp for kveldskjøring (18-21) både torsdag og fredag denne veke! Ellers held vi åpent laurdaga og søndag fra kl 10 - 16.

10.02.2021 11:49

Info Covid19, kjøp av heiskort

Vi sett no eit maks tal på dagskort per dag og kveldskøyring, og går over til å berre selje kort via online-løysninga vår. Det gjer vi for å alltid kunne ha kontroll på mengda besøkande i anlegget. Luka blir berre bemanna for bistand og utlevering av keycard, ikkje for sal av kort.
Dei med sesongkort/ alpepass vil kunne bruke dei.
Pomatrekket har åpna, og maks mengd dagskort satt til 250 stk. 150 stk kveldskort.
Kjøp av kort gjerast her: www.sunnmorsalpane.no

VIKTIG! Vi ber alle som skal besøke oss om å setje seg inn i smittevernsreglane våre. Dette er noko vi tek på største alvor og vi treng at alle hjelper oss i denne dugnaden
For å sikre alle ei trygg oppleving hos oss, sett vi inn følgjande ekstra tiltak i bakken:

Vi aukar vakthaldet på
- køane og passar ekstra godt på at folk held meteren.
- varmestova og Fjellsæterstova blir bemanna med vakter som passar på maks talet innandørs.

Vi oppmodar alle som skal inn der om å registrere seg på safespot appen. Det hjelp oss veldig på smittesporing. Vi har ikkje lagt føringar for munnbind, men vil setje inn dette om det blir behov for eit slikt tiltak.

Vi ønsker veldig gjerne at du som gjest også føljer med og hjelper oss, slik at 1 meteren i køar blir fylgt. Der er mykje skilt om dette, men vi må ha med oss dykk på dette om det skal gå smertefritt. Der vil kome situasjonar kor heisa står og då er det ekstra viktig at du som gjest følgjer reglene om 1 meter avstand i kø. Vi skal sjølvsagt gjere alt vi kan for at det blir minst mogleg stopp i anlegget.
Vi tek smittevern på alvor og ønskjer at alle skal vere trygge hos oss. Men vi må ha med oss dykk til å delta i denne dugnaden. Så igjen; Ver så vennleg, sett deg inni reglane hos oss og følg desse, så vil alle kjenne seg trygge og vi kan ha fine dagar på Fjellsætra.

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

På Fjellsætra i Sykkylven finn du vårt alpinanlegg i eit naturskjønt område, med eit komplett familietilbod. Skiarenaen har 14 alpintrasear og 35 km med oppkjørte langrennsspor.

Terrengpark

Regionens beste terrengpark med rails og hopp

Åpningstider i dag:

Stengt
Alle åpningstider

Heiskortpriser:

Heiskort Voksen Ungdom
- -
Alle heiskortpriser

Priser kan i noen tilfeller ikke være helt oppdatert

Kontakt oss på:

70250606

Vår adresse:

Postboks 390
6230 Sykkylven

Finn oss på kartet

Motta puddervarsel rett fra bakken!

Meld deg på puddervarsling fra dine favorittanlegg og motta rykende ferske personlige rapporter fra skipatruljene og mannskapet i anleggene. Har du flere favorittanlegg? Meld deg på flere ganger!