Ørskogfjell Skisenter

Sist oppdatert: 03.12.2021 - 18:05 av yr.no

Dagens forhold

Overskyet
-9°
2.7m/s
Så og si vindstille
Anlegg stengt
- - 50 cm 40 cm
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

25.03.2021 18:55

Stengt for sesongen

Vi har i kveld bestemt at vi stenger skisenteret for sesongen, og avslutter sesongen i skitrekket. Årsakene er flere, den viktigste er hensynet til våre frivillige vakter og smittenivå rødt rundt oss, men pr. i dag er snøsituasjonen også medvirkende. Vi har ikke nok snø til å holde åpent, og ut fra værmeldingene, er det usikkert om det kommer mer snø. Vi vil fortsette å lage langrennsspor til Jutevatnet dersom det kommer snø, følg skisporet på www.loyper.net, og husk å støtte oss med gaver. Takk for en kjekk og spesiell sesong, og håper vi treffes igjen til neste sesong, da helst uten Covid og smitte. Husk å holde avstand og ta vare på hverandre - det blir bra til slutt. God Påske til alle vakter, sponsorer, gjester og andre støttespillere.

21.03.2021 14:24

20 cm nysnø

Det er fine forhold på Ørskogfjellet, bare å ta seg en tur🏂⛷❄️

20.03.2021 09:10

Stengt

Stengt pga. regn og vind

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Et flott og barnevennlig ski- og snowboardanlegg for hele familien! I tillegg har vi belyst langrennsløype, og skispor kjøres jevnlig. Sentralt beliggende, med kort reisetid fra både by og bygd!

Åpningstider i dag:

Stengt
Alle åpningstider

Heiskortpriser:

Heiskort Voksen Ungdom
- -
Alle heiskortpriser

Priser kan i noen tilfeller ikke være helt oppdatert

Kontakt oss på:

95096333

Vår adresse:

Ørskog
6390 Vestnes

Finn oss på kartet

Motta puddervarsel rett fra bakken!

Meld deg på puddervarsling fra dine favorittanlegg og motta rykende ferske personlige rapporter fra skipatruljene og mannskapet i anleggene. Har du flere favorittanlegg? Meld deg på flere ganger!