Massevis av åpne alpinanlegg – med fantastiske forhold og et tilbud for alle!

- Nå har det kommet skikkelige mengder med natursnø og snart åpner enda fler alpinanlegg i tillegg til de som allerede har åpnet for sesongen, sier Camilla Sylling Clausen, Generalsekretær i Alpinanleggenes Landsforening. 

Bransjeforeningen representerer 95% av alpinbransjen i Norge med sine 200 medlemmer

Listen over åpne anlegg og anlegg som åpner til helgen finner man på fnugg.no

  • fnugg.no kaller vi for «alpinbransjens YR» og der finner man åpne heiser og bakker, snømengde, løypekart, åpningstider, webkamera og mye mer. Tjenesten er reklamefri og den er eiet og drevet av alpinbransjen selv. 130 alpinanlegg fra hele landet har hver sin side, og tjenesten oppdateres av både Yr.no og av folk som jobber ute i anleggene.

 Her er det åpent: 

https://fnugg.no/anleggstype/her-er-det-allerede-apent/

Ansatte i anleggene melder at det er flere tiår siden forholdene var så gode ved sesongstart!

Nå begynner det å bli god dekning over hele landet for de som lengter etter å komme seg på ski sier Camilla. Vestlandets anlegg står for tur, så vi krysser fingrene for at de får et skikkelig snødump snart. Se videre åpningsdatoer her:

https://fnugg.no/anleggstype/disse-anleggene-apner-snart/

Det kjøres snøkanoner, måkes og preppes døgnet rundt, og mange av anleggene som åpnet forrige helg kommer denne helgen med enda bredere tilbud, flere bakker og heiser åpne. 

Med denne starten på sesongen, med snø på trærne og skikkelig fine forhold er det virkelig en glede å ønske folk velkommen ut etter intense uker med forberedelser. Så satser vi på at dette betyr en god gammeldags fin hvit jul for mange og en vintersesong som varer lenge avslutter Camilla.

For ytterligere spørsmål ferske bilder eller kommentarer:

Camilla Sylling Clausen Generalsekretær Alpinanleggenes Landsforening – Mobil 92 40 52 17 [email protected]

www.alpinanleggene.no
www.fnugg.no