Filmpremiere og Instagramfilter !

Fredag 15 oktober er det endelig kinopremiere på "Aksel"!

«Aksel» forteller historien om en av Norges største idrettsprofiler gjennom tidene, Aksel Lund Svindal. Filmen skildrer dramatiske hendelser i utforløypene, opp- og nedturer i livet utenfor bakken og kampen mot en kropp som sliter med å tåle belastningene. «Aksel» gir et unikt innblikk i en eventyrlig og spektakulær idrettskarriere, og ikke minst i en karriere som går mot slutten, i en film om viljestyrke og samhold.

Mer om filmen og kinobilletter finner du HER.

I samarbeide med Field Productions, Sweet Protection og DayTwo har vi laget et eget «Akselfilter» tilgjengelig på vår Instagramkonto @fnugg.no som du kan leke deg med for å korte ned ventetiden til sesongstart.

Gå å se filmen, test filteret på Instagram og bli gjerne med i trekningen  av 5 sesongkort i valgfritt alpinanlegg;

  1. Akselfilteret» – finner  du ved å åpne lenken på mobilen HER eller på @fnugg.no på Instagram
  2. Legg ut et innlegg på Instagram der du bruker filteret, husk å dele som innlegg, ikke i story (slik at det ikke blir borte for oss).
  3. Tagg innlegget med #akselfilm og #fnugg og navnet på @x-alpinanlegg du ønsker deg sesongkort i

Testfilm:

 

Så er det bare å vente på kulda og snøen som er rett rundt hjørnet. Kanskje ta frem skia og sjekke utstyret? Alle datoer for sesongstart finner du på fnugg.no HER

Vi gleder oss til å ønske deg Velkommen ut!

Hilsen alle oss i norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner.

Konkurranseregler:

Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle som er bosatt i Norge. Ansatte i alpinanlegg kan delta. Deltakere som bruker materiale de ikke har rettigheter til å bruke, eller tagger til innlegg uten relevanse vil bli utestengt fra konkurransen. En slik avgjørelse er endelig og kan ikke påklages.

Hva skjer når du deltar?

Så fort ditt innlegg på Instagram er merket med emneknaggen #akselfilm og #fnugg samt navnet på anlegget du ønsker å vinne sesongkort i, registreres du som deltaker i konkurransen. Du kan delta med flere innlegg hver uke. Innsendelse er åpen fram til siste dag i oktober. En vinner kåres påfølgende uke. Innlegget du deler vil kunne brukes av fnugg.no for videre promotering av konkurransen. 

Når avsluttes konkurransen?

Siste frist for deltakelse er søndag 31 oktober 2021.

Hvordan kontaktes vinnerne?

5 vinnere kontaktes direkte på Instagram av fnugg.no. Vinnernes navn og innlegg vil også bli offentliggjort på fnuggs Instagram- og Facebook-sider.

Premier

Hver av de 5 som vinner får sesongkort i sitt valgte anlegg, gjelder sesongen 2021/2022.

Juryering

Kriteriene i konkurransen er originalitet og humor i en relevant situasjon eller stemning. Antall likes er ikke et kriteria. Juryen er satt sammen av folk fra Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner og Field Productions.

Konkurransens arrangør

Bransjeforeningen Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner organiserer konkurransen og er ansvarlig for innholdet. 

Forbehold og begrensninger

fnugg tar ikke ansvar for direkte eller indirekte tredjepartsproblemer som tregt internett, problemer med å oppnå kontakt med deltakere, eller problemer som skyldes ondsinnede deltakere som bruker konkurranseteknologien for egne formål. Vi tar heller ikke ansvar for spredning av upassende innhold under emneknaggen #akselfilm eller #fnugg.

* Det tas forbehold om at konkurransen kan forlenges. Eventuelle endringer i frister offentliggjøres på fnugg.no sine Instagram- og Facebook-sider.