SNØ

Sist oppdatert: 01.01.2000 - 01:00

Dagens forhold

°
m/s
Helt vindstille
Anlegg stengt
- - - -
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

13.03.2020 08:26

Snøsonen stenges midlertidig fra 13. mars

Vi har besluttet å midlertidig stenge snøsonen på SNØ - i tråd med nasjonale og lokale påbud som et preventivt tiltak for å bidra til å begrense smitte av koronaviruset.

Stengingen vil tre i kraft fra i dag, fredag 13. mars, og vil vare i en foreløpig ubestemt periode. Vi vil jevnlig følge med på anbefalinger som gis fra Helsedirektoratet, og løpende vurdere hvor lenge denne nedetiden vil vare.

13.03.2020 08:27

Første afterski på SNØ // 21. mars (avlyst)

Lørdag 21. mars snikåpner Bar Snø for å arrangere den første afterskien i verdens råeste helårsarena for snøopplevelser. Det blir gode priser både i bakken og i baren og afterski-stemning med live musikk og DJ hele kvelden. Velkommen!

21.02.2020 11:10

For en herlig uke vi har hatt på SNØvintercamp!

Den har vært fylt med latter, mestring og skiglede ⛷ og vi har sett nye ferdigheter og vennskap bli til.

Takk til alle som deltok og velkommen tilbake!

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

SNØ - verdens råeste helårsarena for snøopplevelser som forener langrenn, alpin, snowboard og freeski under samme tak. Kun 15 minutter unna Oslo sentrum.

Terrengpark

På SNØ har vi et eget parkområde som skal by på utfordringer og muligheter for alle ferdighetsnivåer. Her kan du boltre deg på ca. 300 meter med hopp og rails av ulik størrelse og vanskelighetsgrad. I den nedre delen av parken er det også en big jump.

Terrengparken vil med jevne mellomrom bygges om for å tilby variasjon. Parken skal være et samlingspunkt for alle som søker det lille ekstra adrenalinet.

Åpningstider i dag:

Stengt
Alle åpningstider

Kontakt oss på:

90732723

Vår adresse:

Snøfonna 1
1470 Lørenskog

Finn oss på kartet

Andre anlegg i nærheten av SNØ