SNØ

Sist oppdatert: 21.07.2024 - 07:39 av yr.no

Dagens forhold

Overskyet
25°
3.6m/s
Litt vind i luften
Faste og fine forhold
- - 50 cm 50 cm
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

15.03.2023 12:10

Påsken på SNØ

I påsken åpner vi Fjon-bakken for aking! 🤩 I tillegg blir det blant annet barneskirenn, påskerebus, gaming og ikke minst skikjøring for hele familien 🎿🐣 Se hele påskeprogrammet vårt på snø.no.

12.01.2023 07:53

SNØ fyller 3 år søndag 15. januar!

SNØ fyller 3 år og vi ønsker å markere dette sammen med deg! Derfor kan du som SNØ-medlem ta med deg en venn gratis inn på SNØ denne dagen. Bli med i bakken da vel ⛷

Når:
Søndag 15. januar fra kl. 10:00-18:00.

Om SNØ:
SNØ åpnet 15. januar 2020 - verdens råeste helårsarena for snøopplevelser på Lørenskog. SNØ, som ligger et steinkast fra Lørenskog stasjon, er mye mer enn en arena for de profesjonelle og treningsivrige. Sammen skal de mange tilbudene på SNØ utgjøre et opplevelsessenter for alle som elsker snø.

31.10.2022 15:38

Jul i Snøbyen 🎅

Velkommen til Jul i Snøbyen som omringer SNØ! Hver adventshelg fra og med søndag 27. november inviterer vi til Norges mest unike førjulstradisjon. Med et SNØ-Hus pyntet i magiske julelys, gratis julemarked med lokale produsenter og koselige juleaktiviteter, garanterer vi julestemning, moro i skibakken og alltid hvit jul.

Hva skjer:
- Søndag 27.november er det åpning av Jul i Snøbyen med julegrantenning, kor, julenissen og en overraskelse til barna
- Julemarked med lokale produsenter og koselig juleaktiviteter
- Juleverksted, julekino og eventyrfortellinger for barna
- Fjon show med julestemning
- Julemat hos Thon

Velkommen til et hyggelig julemarked🎄

Les mer på:
https://julisnobyen.no/

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

SNØ - verdens råeste helårsarena for snøopplevelser som forener langrenn, alpin, snowboard, freeski og isklatring under samme tak. Kun 15 minutter unna Oslo sentrum.

Terrengpark

På SNØ har vi et eget parkområde som skal by på utfordringer og muligheter for alle ferdighetsnivåer. Her kan du boltre deg på ca. 300 meter med hopp og rails av ulik størrelse og vanskelighetsgrad.

Terrengparken vil med jevne mellomrom bygges om for å tilby variasjon. Parken skal være et samlingspunkt for alle som søker det lille ekstra adrenalinet.

Åpningstider i dag:

10:00 - 16:00
Alle åpningstider

Kontakt oss på:

91631490

Vår adresse:

Snøfonna 5
1470 Lørenskog

Finn oss på kartet

Motta puddervarsel rett fra bakken!

Meld deg på puddervarsling fra dine favorittanlegg og motta rykende ferske personlige rapporter fra skipatruljene og mannskapet i anleggene. Har du flere favorittanlegg? Meld deg på flere ganger!