SNØ

Sist oppdatert: 01.01.2000 - 01:00

Dagens forhold

°
m/s
Helt vindstille
Anlegg stengt
- - - -
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

08.01.2021 11:20

2. episode av SNØpodden er ute! 🎙

Mens vi venter på å kunne åpne snøsonen igjen, kan du la deg inspirere i SNØpodden episode 2. I denne episoden treffer du Fiorella D'Croz Brusatin fra Colombia som jobber mot målet om å bli første colombianske kvinne som deltar i både Sommer-OL og Vinter-OL. Hun har allerede lykkes bli colombiansk mester og OL-deltager i triatlon. Nå er målet å gå langrenn i OL i 2022. Det er bare en liten detalj..hun har aldri hatt ski på beina før hun startet dette prosjektet.

Hør episoden for en god dose inspirasjon fra Fiorellas besluttsomhet og for å høre hvordan hun ligger ann med målet om OL i 2022.

Tilgjengelig der du hører podcast.

02.12.2020 09:47

Er du nissen som gir årets kuleste julegave?

Gi de du er glad en opplevelse å glede seg til på SNØ! Du kan kjøpe gavekort med valgfritt beløp, og så kan de som mottar gaven bruke det på ønsket pass eller kurs til neste år 🎁

Vi takker for støtten til alle som velger å kjøpe gavekort: https://snooslo.no/gifts/buy#/

27.11.2020 11:29

SNØpodden er live 🎙

SNØpodden er en helt ny podcast fra SNØ om det hvite gullet som dekker landet vårt halve året. Her fyrer programleder Elise Røisland løs med spørsmål om snøen til gjester som har dedikert livet sitt til den, til de som helst ønsker den bort og til de i mellom. I første episode møter du snowboardproff Silje Norendal.

SNØpodden er tilgjengelig på Spotify og vår YouTube-kanal (kommer også snart på alle kanaler der du hører din podcast).

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

SNØ - verdens råeste helårsarena for snøopplevelser som forener langrenn, alpin, snowboard, freeski og isklatring under samme tak. Kun 15 minutter unna Oslo sentrum.

Terrengpark

På SNØ har vi et eget parkområde som skal by på utfordringer og muligheter for alle ferdighetsnivåer. Her kan du boltre deg på ca. 300 meter med hopp og rails av ulik størrelse og vanskelighetsgrad. I den nedre delen av parken er det også en big jump.

Terrengparken vil med jevne mellomrom bygges om for å tilby variasjon. Parken skal være et samlingspunkt for alle som søker det lille ekstra adrenalinet.

Åpningstider i dag:

Stengt
Alle åpningstider

Kontakt oss på:

90732723

Vår adresse:

Snøfonna 1
1470 Lørenskog

Finn oss på kartet

Motta puddervarsel rett fra bakken!

Meld deg på puddervarsling fra dine favorittanlegg og motta rykende ferske personlige rapporter fra skipatruljene og mannskapet i anleggene. Har du flere favorittanlegg? Meld deg på flere ganger!