SNØ

Sist oppdatert: 03.12.2021 - 09:16 av Camilla

Dagens forhold

Strålende sol
-5°
m/s
Helt vindstille
Kjempebra forhold!
- - 40 cm 40 cm
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

18.11.2021 12:19

Ho ho ho! 🔔

28. november åpner Jul i Snøbyen, og denne dagen får alle barn som har kledd seg ut som nisse gratis inngang til snøsonen.

Det blir julemarked, julegrantenning og masse moro aktivitet.

Kommer du? 

Les mer på julisnobyen.no

04.11.2021 15:38

Jul i Snøbyen 🎄

Nå blir det julemarked i Snøbyen som omringer SNØ! Hver adventshelg, fra og med 28. nov. inviterer vi til Norges mest unike førjulstradisjon. Med et SNØ-Hus pyntet i magiske julelys, gratis julemarked med lokale produsenter og koselige juleaktiviteter, garanterer vi julestemning, moro i bakken og alltid hvit jul.

Se julisnobyen.no for mer info.

12.10.2021 13:29

Julebordet på SNØ 💃

Overlat årets julebord til oss! Fredag 3. desember arrangeres årets råeste julebord på SNØ. Da blir det garantert storslått stemning (og hvit jul). Start kvelden med julebord-løype i alpintløypene, og konkurrer om å vinne fete premier. Når dere er ferdig i bakken blir det middag og show inne i varmen, og selvfølgelig afterski og DJ.

Se snø.no for booking 🔗

📸: Play Agency

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

SNØ - verdens råeste helårsarena for snøopplevelser som forener langrenn, alpin, snowboard, freeski og isklatring under samme tak. Kun 15 minutter unna Oslo sentrum.

Terrengpark

På SNØ har vi et eget parkområde som skal by på utfordringer og muligheter for alle ferdighetsnivåer. Her kan du boltre deg på ca. 300 meter med hopp og rails av ulik størrelse og vanskelighetsgrad. I den nedre delen av parken er det også en big jump.

Terrengparken vil med jevne mellomrom bygges om for å tilby variasjon. Parken skal være et samlingspunkt for alle som søker det lille ekstra adrenalinet.

Åpningstider i dag:

10:00 - 21:00
Alle åpningstider

Kontakt oss på:

90732723

Vår adresse:

Snøfonna 1
1470 Lørenskog

Finn oss på kartet

Motta puddervarsel rett fra bakken!

Meld deg på puddervarsling fra dine favorittanlegg og motta rykende ferske personlige rapporter fra skipatruljene og mannskapet i anleggene. Har du flere favorittanlegg? Meld deg på flere ganger!