Ljosland Skisenter

Sist oppdatert: 31.10.2020 - 14:51 av yr.no

Dagens forhold

Det regner
2.6m/s
Så og si vindstille
Sesongstart 22.12.19
- - - -
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

01.05.2020 05:57

Vi takker for sesongen!

Da er skisenteret stengt for sesongen, men løyper kjøres fremdeles så lenge det er mulig. Vi har dog noen løyper som ligger i verneområdet som ikke kan kjøres mer, men alt utenfor dette blir kjørt så lenge det går. Se www.ljoslandinfo.no for informasjon om dette. Takk til alle hyggelige gjester som har vært innom oss denne sesongen!

24.04.2020 17:52

Vi åpner igjen!

VI GLEDER OSS til å ha åpent skisenteret denne helga!

Bakken tråkkes nå i kveld og vi kan derfor ikke ha noe aktivitet i bakken nå. Vi vil ha et best mulig resultat før morgendagen! Så alle som kunne tenke seg en aketur i bakken i helga må ta den et annet sted rett og slett.

Det blir åpent lørdag og søndag fra kl.10-16 og vi kan med stor glede melde om at BEGGE trekk og skiband blir åpent! Noen nedfarter har for lite snø, men det blir godt med plass å boltre seg på likevel! Om vi har åpent til toppen? Klart det:) Bratthenget tråkkes ikke. I nederste trekk er det midterste nedfart som er åpen. Vi kommer også til å ha varmestova åpen, men med færre sitteplasser enn normalt. Det blir satt opp bord på verandaen i 2.etg. Denne helga er sitteplasser forbeholdt de som kjøper mat i varmestova, så medbragt mat og drikke er desverre ikke tillatt grunnet mindre kapasitet enn vanlig.

Så til smitteverntiltakene som skal gjennomføres:
- Folk med symptomer på sykdom må holde seg hjemme.
- Hold to meters avstand.
- Grupper over fem personer skal unngås. Det vil si: Maks fem personer rundt hvert bord fra samme hus/hytte.
- Det blir satt opp håndsprit i varmestova på søppeldunk rett innenfor døra og i 2.etg.
- Vask hendene ofte! Ta gjerne en tur innom toalettet og vask hendene før du skal inn i varmestova.
- I trekket må vinterhansker benyttes og god avstand holdes. Kun en leser i nederste trekk blir åpen for å unngå at folk står ved siden av hverandre.
- Det blir kun mulig med kontantløs betaling (kort/vipps).
- Skiutleie blir stengt (pulk kan leies - ta kontakt).
- Det blir ingen hopp/rails og heller ikke lov å bygge egne hopp (for å unngå skader).
- Ingen får hjelp til å komme på av våre ansatte denne helga desverre. Barn som trenger hjelp må få dette av voksen fra samme hus/hytte.
- Alle tom.14 år skal ha en voksen i området som ser etter at sine barn følger smitteverntiltakene skissert over.
- Røde Kors er ikke på Ljosland i helga, men vi skal passe godt på dere likevel. Vær forsiktige, så vi unngår skader.
- Bestikk, kopper, kaffe, vaffler, ketchup/dressing utleveres over disk.

Kontaktflater vil bli vasket hyppig. Vi er godt bemanna og vil gjøre vårt ytterste for at alle skal få to flotte dager i bakkene våre! Herlig å kunne ønske dere VELKOMMEN til skihelg siste helga i April!

12.03.2020 14:48

Vi stenger...

For å bidra til å hindre spredning av Covid-19-Koronaviruset stenges skisenteret kommende helg. Løyper blir kjørt som vanlig. Vi har blitt pålagt av kommunen å stenge varmestove og å passe på at avstanden mellom gjester ellers er på en meter. Det er vanskelig å ha åpent ett skisenter uten at folk kan gå inn å varme seg. Det er også krevende å passe på at alle har en meters avstand til andre. Vi ønsker å bidra i den nasjonale dugnaden, og velger derfor å stenge hele anlegget slik mange nå gjør. Hvor lenge det blir stengt er uvisst, men vi kommer til å være i daglig dialog med kommunen og følger myndighetenes retningslinjer rundt situasjonen. Stovesjappa tar imot bestilling av matvarer og leverer gjerne på hytta. Dersom du er i karantene ber vi innstendig om at du ikke oppsøker butikken og heller benytter deg av dette. Et godt tilbud til deg som er i risikogruppen er det også. Enn så lenge må vi alle gjøre det vi kan for å bremse spredningen ved å ha god håndhygiene og vise hensyn.

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Ljosland Skisenter ligger i Åseral Kommune, Vest Agder, i underkant av to timers kjøring fra Kristiansand. Ljosland er portalen til Setesdal Vesthei og har et veletablert løypetilbud hele året.

Terrengpark

Vi har flere rails, kuler og hopp rundtom i bakken. Antall varierer etter snøforhold.

Åpningstider i dag:

Stengt
Alle åpningstider

Heiskortpriser:

Heiskort Voksen Ungdom
Dagskort 370,- 300,-
2 påfølgende dager 675,- 490,-
Sesongkort 4000,- 3200,-
Alle heiskortpriser

Priser kan i noen tilfeller ikke være helt oppdatert

Kontakt oss på:

91133580

Vår adresse:

Hola på Kleiva 2
4540 Åseral

Finn oss på kartet

Andre anlegg i nærheten av Ljosland Skisenter