Ljosland Skisenter

Sist oppdatert: 01.01.2000 - 01:00

Dagens forhold

°
m/s
Helt vindstille
Bakkeforhold ikke rapportert
- - - -
Siste døgn Siste uke I løype I terreng
°
m/s
Helt vindstille
Bakkeforhold ikke rapportert
- - - -
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

09.01.2020 15:44

Vi trenger mer snø!

Status på skisenteret er at vi trenger mer snø! Rundt fem cm.kom i natt, men det er desverre for lite til at vi kan ha åpent kommende helg. Vi krysser alt vi har for at helgas og neste ukes nedbør kommer som SNØ :) Skisenteret blir derfor desverre stengt kommende helg.

LØYPER:
I løypene er det heldigvis bedre forhold, men det meldes om et fryktelig uvær på lørdag. Vi velger derfor å kjøre løypene FREDAG formiddag. Vi ser det an lørdag i forhold til temperatur og nedbør, men sannsynligvis blir de ikke kjørt igjen før søndag morgen. Da meldes det greit vær og kanskje noen cm.nysnø iløpet av natta.

Ønsker alle ei riktig god helg i hytter og hus!

31.12.2019 08:21

Vi stenger og håper på bedre vær og påfyll av snø til helga!

Etter vurderinger frem og tilbake har vi landa på at vi holder stengt på skisenteret i alle fall tom.fredag. Natt til lørdag kan det komme noe påfyll av snø. Nå har det fryst på og det er "klink is" over hele bakken. Hvis vi freser dette opp nå så er vi redd for å ødlegge den solide solen vi nå har med de værmeldingene som er den neste uka. I nederste trekk er det for lite snø i trekktrasè og på toppen av Ørnefjell er det også for lite. Alternativet vil da være å ha åpent opp til mellomavstigningen, men vi tror at det mest lønnsomme vil være å ikke røre snøen her heller for å hindre mest mulig snøsmelt de neste dagene. Vi må tenke helt fram til påske, og verdien av å ha mest mulig "betong" i bunnen da er stor! Vi var til Lakkenstova med scooter tidlig i dag. Her har det kommet frem endel stein langs løypa etter mildværet. Det er kommet litt nysnø fra ca.800 moh som har lagt seg ujevnt pga. vinden. Vi kjører løyper i dag da vi har godt med snø i de planerte trasèene. Det kan være det tar litt ekstra tid i dag da vi muligens må frese over to ganger enkelte steder. Det ser uansett ut til å bli en solfyllt dag med kuldegrader og endel vind må vi regne med. I øyeblikket er vinden ganske rolig, men man vet aldri når det plutselig tar seg opp igjen.

Vi sier hjertelig takk for 2019 og håper alle får ei fabelaktig nyttårsfeiring! GODT NYTTÅR I HYTTER OG HUS!!!🤩🥳💥

30.12.2019 08:04

Vindfull mandag

Tusen takk for en fantastisk hyggelig søndag med 30-års feiring av skisenteret og Romjulsmarked! Vi setter stor pris på alle de hyggelige tilbakemeldingene dere gir oss. Det er helt fantastisk å kunne dele vår flotte fjellheim med dere hyttefolk og andre tilreisende. Det hadde jo blitt kjedelig om vi skulle surra rundt her oppe aleine:)

I dag fortsetter ruskeværet med regn og frisk bris. På toppen blåser det enda mer og vi kan ikke åpne øverste trekk. Det ser ut til at det vil bli stengt hele dagen sånn som værvarslet er. Nederste trekk og skiband går så det suser og varmestova er selvfølgelig åpen. Vi har åpent fra kl.10-16 i dag og fra kl.10-15 i morgen. 1.nyttårsdag åpner vi kl.11.

Ha en frisk og forblåst mandag dere!

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Ljosland Skisenter ligger i Åseral Kommune, Vest Agder, i underkant av to timers kjøring fra Kristiansand. Ljosland er portalen til Setesdal Vesthei og har et veletablert løypetilbud hele året.

Terrengpark

Vi har flere rails, kuler og hopp rundtom i bakken. Antall varierer etter snøforhold.

Åpningstider i dag:

11:00 - 16:00
Alle åpningstider

Heiskortpriser:

Heiskort Voksen Ungdom
Dagskort 370,- 300,-
2 påfølgende dager 675,- 490,-
Sesongkort 4000,- 3200,-
Alle heiskortpriser

Priser kan i noen tilfeller ikke være helt oppdatert

Kontakt oss på:

91133580

Vår adresse:

Hola på Kleiva 2
4540 Åseral

Finn oss på kartet

Andre anlegg i nærheten av Ljosland Skisenter