Ljosland Skisenter

Sist oppdatert: 29.03.2020 - 12:55 av yr.no

Dagens forhold

For det meste sol
-3°
6.4m/s
Du kjenner vinden
Kjempebra forhold!
- - 190 cm 190 cm
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

12.03.2020 14:48

Vi stenger...

For å bidra til å hindre spredning av Covid-19-Koronaviruset stenges skisenteret kommende helg. Løyper blir kjørt som vanlig. Vi har blitt pålagt av kommunen å stenge varmestove og å passe på at avstanden mellom gjester ellers er på en meter. Det er vanskelig å ha åpent ett skisenter uten at folk kan gå inn å varme seg. Det er også krevende å passe på at alle har en meters avstand til andre. Vi ønsker å bidra i den nasjonale dugnaden, og velger derfor å stenge hele anlegget slik mange nå gjør. Hvor lenge det blir stengt er uvisst, men vi kommer til å være i daglig dialog med kommunen og følger myndighetenes retningslinjer rundt situasjonen. Stovesjappa tar imot bestilling av matvarer og leverer gjerne på hytta. Dersom du er i karantene ber vi innstendig om at du ikke oppsøker butikken og heller benytter deg av dette. Et godt tilbud til deg som er i risikogruppen er det også. Enn så lenge må vi alle gjøre det vi kan for å bremse spredningen ved å ha god håndhygiene og vise hensyn.

06.03.2020 06:33

Alt åpent i helga!

Alle nedfarter er nå åpne i helga med fantastiske forhold! Nærmere to meter snø i terrenget lover godt for årets påskesnø! Vi har åpent lørdag og søndag fra kl.10-16. Lørdag arrangeres turrennet "Skoræ rundt" i strålende sol. Det blir Afterski fra kl.16-22. Velkommen!

01.03.2020 07:53

Pudderfest :)

Mars starter med PUDDERFEST i bakken og lovnader om snø resten av dagen, dagen etter det og dagen etter det :) Vanskelig å vite nøyaktig hvor mye som har kommet siden det blåste mye i går når det snødde men iløpet av natta har vi 18 ferske med pudder. Nå blåser det lite og snør lett. Meldes om noe økende vind utover dagen. I fjellet er det dårlig sikt, men løyper kjøres til dagsturhytta og Grunnalon i tillegg til nærløyper. I bakken kan man nå mer eller mindre renne over alt! HUSK at nedfart i trekktrasèen IKKE er lov og at trekket skal forlates på angitte plasser. Det er ikke lov å hoppe av hvor man vil da dette kan føre til stopp på trekket. Husk å slippe før motslagshaug og ikke dra deg forbi for å få fart ned til øverste trekk. Da ender det med stopp på trekket. Snakk med barna om dette! Bakken er åpen fra kl.10-16. Ha en aldeles herlig søndag i snøen folkens!

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Ljosland Skisenter ligger i Åseral Kommune, Vest Agder, i underkant av to timers kjøring fra Kristiansand. Ljosland er portalen til Setesdal Vesthei og har et veletablert løypetilbud hele året.

Terrengpark

Vi har flere rails, kuler og hopp rundtom i bakken. Antall varierer etter snøforhold.

Åpningstider i dag:

11:00 - 16:00
Alle åpningstider

Heiskortpriser:

Heiskort Voksen Ungdom
Dagskort 370,- 300,-
2 påfølgende dager 675,- 490,-
Sesongkort 4000,- 3200,-
Alle heiskortpriser

Priser kan i noen tilfeller ikke være helt oppdatert

Kontakt oss på:

91133580

Vår adresse:

Hola på Kleiva 2
4540 Åseral

Finn oss på kartet

Andre anlegg i nærheten av Ljosland Skisenter