Det snør! Vil du ha puddervarsel fra fnugg?

Våre alpinanlegg varsler deg når det har kommet et snødump. Og da er det ekte vare og ikke "nedbør" som kanskje egentlig er sludd!

Alle våre alpinanlegg oppdaterer vær- og føreforhold i gjennomsnitt hver eneste dag. De mest ivrige oppdaterer 3 ganger i døgnet, og kommer det pudder  – over 20 cm ekte ny snø målt ute i terrenget av anlegget selv, kan du få såkalt pushvarsel direkte på din telefon. Da pleier anleggene å være kjappe med oppdateringer, og det er bare å hive seg avgårde.

Alt du trenger å gjøre er:

  1. Last ned fnugg-appen, for iOS eller Android
  2. Når du åpner appen får du beskjed om å tillate at fnugg sender deg varsler. Dette må du tillate for å kunne motta puddervarsel.
  3. Se over innstillingene som gjelder for dine varsler, slik at du er sikker på at du har tillatt at de vises «på låst skjerm».
  4. Et anlegg må settes som favoritt ved hjelp av hjerteikonet. Trykk på hjertetikonet for det anlegget du ønsker å motta puddervarsel for.
  5. Smør deg med tålmodighet og kryss skia for en skikkelig pudderdump snart, plutselig kommer det et puddervarsel. Har du husket å tipse vennene dine?
  6. Får du ikke puddervarsel fra ditt favorittanlegg, kan du bruke kartet i appen til å finne ut hvor i landet det har kommet pudder – da ser du alle steder det har blitt varslet pudder.

Da gjenstår det bare å ta med snøvær i aftenbønnen. Vi liker å si: «Jesus loves me that I knor – cause he gave me powdersnow!»

Velkommen ut!

 

PS: Når du er ute i pudderet, er du utenfor merkede og preparerte løyper. Det vil si at du tar ansvaret selv, så sørg for å sette det inn i farene det innebærer å ferdes i bratt terreng med mye snø. Kjør sammen, alltid med skredutstyr og lær deg kameratredning.