Hemsedal Rides i Hemsedal Skisenter

Sist oppdatert: 01.06.2023 - 07:38 av yr.no

Dagens forhold

Strålende sol
5.5m/s
Du kjenner vinden
Anlegg stengt
- - 140 cm 140 cm
Siste døgn Siste uke I løype I terreng
Strålende sol
11°
3.5m/s
Litt vind i luften
Anlegg stengt
- - 50 cm 50 cm
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

10.10.2022 13:54

Takk for nå og velkommen tilbake!

I går, 9. oktober, hadde Hollvin Express sin siste åpningsdag for denne sommersesongen. Nå starter vi for fullt med enda flere forberedelser til vinteren. Vi håper å se mange av dere da! Og så ønsker vi velkommen tilbake til en ny sommersesong neste år!

03.10.2022 08:41

High Line stengt

Hemsedal Rides melder om at de dessverre er nødt til å stenge den nye sykkelstien High Line fra lørdag 1.10 og ut sesongen, dette pga rekord REGN de siste dagene i Hemsedal.
Stien trenger nå ro og hvile slik at den kan tørke opp og er klar til neste sommersesong! Lillebror Broadway er åpen, og man kan fortsatt nyte utsikten på broen. Storebror Silverstone er også åpen og heisen kjører hver dag i uke 40 fra 10-16.

24.09.2022 10:21

Åpning av to nye sykkelstier

I dag åpner enda flere sykkelstier i Hemsedal! Broadway og High Line er to nye stier med fantastisk utsikt i vakker fjellnatur og som passer hele familien. Stiene starter ved toppen av Hollvin Express. Les mer på hemsedal.com og rides.no.

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Stolheisen Hollvin Express tar deg opp i fjellet med sykkelen og der finner du flytstien Silverstone, flerbruksstien Broadway og høyfjellsstien High Line. Du finner også turstier og Fjellkafeen.

Terrengpark

Heisen drives av SkiStar, sykkelløypene av Hemsedal Rides.
Heiskort for Hollvin Express kjøpes i SkiStar app/web.

SILVERSTONE - 10,5 km blå lang flysti (åpnet 2021)
Stien starter fra toppen av Hollvin Express og flyter 8 km nedover terrenget med doserte svinger, hopp og kuler. Flytstien er gradert i fargen blå og det vil si at den passer for alle som mestrer å sykle. Ønsker man å holde seg i høyden, er det bygget en retursti tilbake til Fjellkafeen som gir en tilleggsrunde på ca. 2,3 km.

BROADWAY - grønn flerbrussti (åpnet 24/9/22)
Grønn flerbrukssti for vandring og sykling i fjellet på toppen av stolheisen i Hemsedal Skisenter. Her er det flott utsikt nedover dalen ved Solaustbekken.

HIGH LINE - blå høyfjellssti (åpnet 24/9/22)
I forlengelsen av Broadway finner du denne stien som starter med en snill klatring som snor seg gjennom det vakre høyfjellslandskap. Siste delen av turen byr på morsom nedoversykling med kuler og doseringer. Sammen med Broadway er runden 2,3 km.

I 2023 åpner en tøff rød sykkelsti som går fra toppen av Hollvin Express og nedover Sentrumsløypa før den avsluttes ved Fyri Resort og kobles sammen med resten av anlegget i Hemsedal Rides.

TOTTELIA RIDES - Tottelia er Hemsedals lekeplass på to hjul
Sentralt plassert mellom sentrum og Hemsedal Skisenter, rett bak Fyri Resort.
Her finner du rundløyper med grønn, blå og rød gradering, og totalt 2 km med flyt, doseringer og hopp for alle nivåer. Her finnes også en koselig bålplass for en pause med flott utsikt over dalen.

Les mer om sykling i Hemsedal på hemsedal.com/sykling og rides.no.

Åpningstider i dag:

Stengt
Alle åpningstider

Kontakt oss på:

62450000

Vår adresse:

Skiheisvegen 110
3560 Hemsedal

Finn oss på kartet

Motta puddervarsel rett fra bakken!

Meld deg på puddervarsling fra dine favorittanlegg og motta rykende ferske personlige rapporter fra skipatruljene og mannskapet i anleggene. Har du flere favorittanlegg? Meld deg på flere ganger!