Nesfjellet Alpin

Sist oppdatert: 25.09.2023 - 17:38 av yr.no

Dagens forhold

For det meste sol
12°
2.6m/s
Så og si vindstille
Sesongstart 26.11.22
- - 50 cm 60 cm
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

24.04.2023 11:43

Takk for i år!

TAKK FRA OSS TIL ALLE DERE❄️☀️
Team Nesfjellet ønsker å takke alle som har vært innom skianlegget i vinter. Vi sier det ofte i våre interne driftsmøter; makan til publikum og skigjester på Nesfjellet skal man lete lenge etter! Dere er en fantastisk gjeng som bruker oss hvert år, og vi får muligheten til å underholde flere og flere av dere.
Vi mottar ris som fortjent, noe som bestandig er viktig å få høre. Og så er det heldigvis slik at risen blekner i sammenligning med all rosen som sendes i vår retning 😇🥰

Vi lykkes med mye. Og det er takket være mannskapet vi har. Det er på gulvet dette skianlegget driftes, og det er viktig å huske på. Her har vi en gjeng med driv, guts og passion for faget, og som jobber målrettet med å forberede alt som skal forberedes for at du og jeg kan få passere gjennom vendekorset, og nyte gode skiforhold. Her legges det ned mye tid og krefter (ca 24 tusen timer gjennom sesongen), og vi er heldige som har et nysgjerrig, proaktivt og kunnskapsrikt team som drar i samme retning.

Nesfjellet Alpin legger nå lokk på en sesong med vekst i både omsetning og besøkstall. Kontrasten til oktober 2022 er stor. Hva skulle vi foreta oss med 10-15 kroner kilowatten?? Det ble en liten stund hvisket om å stryke hele sesongen🤯 Vinden snudde. Og nå står vi her, teamet og jeg, og fordøyer minner fra en vinter vi trolig vil huske i lang tid 🥰

Som skribent og markedssjef er det lett å bli rørt når mye går bra. Og rørte er vi nå alle sammen! Vi er takknemlige for at dere som kjøper heiskort gjør det mulig for oss å drive på med dette. Nå ser Team Nesfjellet fremover. Vi skal evaluere, og dyrke alpintilbudet videre. Bli enda litt bedre.
Vi håper vi får se deg og dine på denne reisen ⭐️

Dersom du har en tilbakemelding, tips og triks eller rett og slett lyst til å dele noe med oss, hører vi gjerne fra deg til e-post [email protected]. Vi leser alt som kommer inn, og mye blir med til vår interne debrief.
Vi ønsker alle en fantastisk sommer!

På gjensyn senere i år ☃️

Med vennlig hilsen,
Team Nesfjellet v/ Nikolai Jelstrup

23.04.2023 10:08

Søndag 23. april

Velkommen til målstreken på vintersesongen 2022/2023. Det er lite som tyder på sesongslutt utenfor vinduet, med flere cm nysnø utenfor vinduet ☃️ Vi håper alle som fikk seg en tur i bassenget i går nå er tørre, og klare for en siste innsats i tåka.


Panorama og Snøreven er stengt. Stolheisen, Tyrihans, Tusse og Nessy går fra kl. 10-16.

21.04.2023 04:52

Fredag 21. april

Velkommen til siste åpningshelg vintersesongen 2022/2023. 

Det har vært en knakende god sesong med mye godt vær og mye godt skigføre. Nå avslutter i på sommerføre, med bløt og lekende. Det er masse snø igjen i anlegget, og knallfint. 

Alle nedfarter of heiser er åpne. 


Åpningstidene for helgen er: 

Fredag 10-20
Lørdag 10-16
Søndag 10-16

Heiskort kjøpes enkelt på nett, og vi ønsker alle med godt humør velkommen til en siste innsats :)

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Nesfjellet Alpin i Hallingdal kan tilby velpreparerte nedfarter i alle vanskelighetsgrader - for hele familien. Eget og trygt område for barn og nybegynnere, samt et kult parktilbud for store og små.

Terrengpark

Vi har to Parker her på Nesfjellet.

Parken
Hovedparken har røde og blå elementer i en trippel linje. Mindre hopp, rails og rør er også satt ut. Parken designes og bygges av Emil Fossheim.

Mini-Park
Tusse-Parken, en grønnpark for nybegynnere, med enklere og mer overkommelige elementer.

Åpningstider i dag:

Stengt
Alle åpningstider

Heiskortpriser:

Heiskort Voksen Ungdom
Sesongkort - -
3 timer - -
1 dag - -
2 dager - -
3 dager - -
Weekendkort (gjelder fre-søn) - -
4 dager - -
5 dager - -
Enkelt-tur - -
20 Klipp - -
Kveldskjøring 4 timer - -
Kun Barneheis 1 dag - -
Kun Barneheis 2 dager - -
Sesongkort Vinterlandet - -
Alle heiskortpriser

Priser kan i noen tilfeller ikke være helt oppdatert

Kontakt oss på:

41467400

Vår adresse:

Tverrlie 9
3540 Nesbyen

Finn oss på kartet

Motta puddervarsel rett fra bakken!

Meld deg på puddervarsling fra dine favorittanlegg og motta rykende ferske personlige rapporter fra skipatruljene og mannskapet i anleggene. Har du flere favorittanlegg? Meld deg på flere ganger!