Nesfjellet Alpin

Sist oppdatert: 02.10.2022 - 20:53 av Nikolai

Dagens forhold

Strålende sol
1.5m/s
Så og si vindstille
Anlegg stengt
- - - -
Siste døgn Siste uke I løype I terreng

Åpne heiser

Åpne nedfarter

01.05.2022 06:48

Siste dag..

Når heisene stanser kl. 16 i dag legger vi samtidig lokk på den trettiførste alpinsesongen på Nesfjellet. 2. februar 1991 åpnet heiskortsalget for første gang, og man kunne ta t-krok opp for å kjøre Natteløypa eller Barnebakken. Vi var i gang⛷

11. desember 2021 startet vi altså på den trettiførste sesongen. Denne gangen med ny og topp moderne stolheis som løfter oss inn i et løypekart som har vokst betydelig siden da.
Og sesongen har vært bra! Vi skulle gjerne sett mer natursnø fra oven. Når man ikke har fått dette har teamet til Alpinsjef Tom Erik likevel klart å by opp til dans. I kamp med unormalt mye vind, har snøproduksjonen gitt de nødvendige resultatene, og Team Prepp har jobbet godt og målrettet med snøen siden. Denne innsatsen har resultert i mye topp føreforhold hos Nesfjellet Alpin. Og ikke minst gjort sesongen langvarig. Vi gleder oss til å se hva denne gjengen får til neste sesong, når snømengdene forhåpentligvis blir noe mer frodige og sjenerøse.

Vi takker for all besøket vi har fått. Det er med stolthet at vi ser gjester flokke til alpinsenteret i økende grad. Vi har igjen sett en økning i antall gjester med heiskort, noe som er gledelig for et alpinsenter med ambisjoner for fremtiden. Nesfjellet Alpin, med Skistua og Skibutikken, ønsker alle en riktig god sommer.
Vi ses igjen til innsats #32⛄

30.04.2022 07:21

Sesongavslutnings-helg

Velkommen til lørdag 30. april og nest siste åpningsdag i alpinsenteret for sesongen. Nesfjellet-Ekspressen går fra kl. 10 til 16, og er eneste heis som vil være operativ lørdag og søndag.
Rodegard og Parken er preppet og klargjorte for en siste innsats.
Skistua holder åpent og tilbyr matservering, og Skibutikken holder åpent med muligheter for en hyggelig handel og sesongavslutnings-prepp på ski og brett🏂

God lørdag fra oss i Team Nesfjellet!

28.04.2022 09:41

SESONGAVSLUTNING - EN HELG TIL⛷

Nesfjellet Alpin holder åpent en siste helg, og setter punktum for sesongen søndag 1. mai. Nesfjellet-Ekspressen vil gå lørdag 10 til 16, og søndag 10 til 16. Rodegard klargjøres nå, og beskjedene fra cockpit er at nedfarten er strøken og fin! Her er det godføre å finne, og i tillegg er Parken er klar for besøk og bruk😃
Skistua vil være åpen med servering i heisens åpningstider, og i Skibutikken vil det igjen være gode muligheter for en svært god sesongavslutnings-deal på ski og utstyr.

VELKOMMEN TIL SISTE HELG🏂

Les tidligere innlegg

Kort om anlegget

Nesfjellet Alpin i Hallingdal kan tilby velpreparerte nedfarter i alle vanskelighetsgrader - for hele familien. Eget og trygt område for barn og nybegynnere, samt et kult parktilbud for store og små.

Terrengpark

Vi har to Parker her på Nesfjellet.

Parken
Hovedparken har røde og blå elementer i en trippel linje. Mindre hopp, rails og rør er også satt ut. Parken designes og bygges av Emil Fossheim.

Mini-Park
Tusse-Parken, en grønnpark for nybegynnere / litt øvet, med enklere og mer overkommelige elementer.

Åpningstider i dag:

Stengt
Alle åpningstider

Heiskortpriser:

Heiskort Voksen Ungdom
Sesongkort 5200,- 4035,-
3 timer - -
1 dag - -
2 dager - -
3 dager - -
4 dager - -
5 dager - -
6 dager - -
Enkelt-tur - -
20 Klipp - -
Kveldskjøring 4 timer - -
Kun Barneheis 1 dag - -
Kun Barneheis 2 dager - -
Sesongkort Vinterlandet - -
Alle heiskortpriser

Priser kan i noen tilfeller ikke være helt oppdatert

Kontakt oss på:

41467400

Vår adresse:

Nesfjellet Alpin
3540 Nesbyen

Finn oss på kartet

Motta puddervarsel rett fra bakken!

Meld deg på puddervarsling fra dine favorittanlegg og motta rykende ferske personlige rapporter fra skipatruljene og mannskapet i anleggene. Har du flere favorittanlegg? Meld deg på flere ganger!